A zenéd a kiindulópontunk

bubbles
A cél hogy megértsük miért csinálod a zenédet mit jelent most neked és mit fog jelenteni nekem és neki amikor megnézi mivel és mennyivel akar és tud több lenni a zenéd egy videóval.
flying man

Munkáink

4k, gimbal, drón, steadycam, krán, slider, óriás lámpapark és bivalyerős vágógépek. Ha nem is feltétlenül tudod mindegyikről, hogy mit jelent annyit elhihetsz nekünk, hogy elég látványos dolgokat tudunk velük csinálni, legyen akár klip, live mood, lyrics vagy track videó, koncertfelvétel, stúdiówerk vagy lemezpromóció.

De mennyi az annyi?

A kérdés teljesen jogos volt. Hiszen mindketten pontosan tudták: az ilyesmit -pláne, ha tényleg olyan jó, mint aminek mondják- sehol sem mérik ingyen.

- Nem tudjuk. - érkezett szinte azonnal a válasz, amitől egy cseppet sem lett világosabb a helyzet. - láttunk már könnyed és tök jó ötletet, amihez csak két srác kellett, egy kamera, némi telefonálgatás plusz két nap háttérmeló. Ez megvolt kb ötvenből.

De olyan is van, hogy két hónapot gürizik a teljes banda, és fegyvereket, sok vért, meg fura arcokat is intézni kell a melóhoz... Ilyenkor azért lehet akár több százba is.

- De nekem nincs több százam most hirtelen! - hangja élesebbé, szinte sípolóvá vált.

- Nyugi, én se tudnék most ennyit elédcsapni. Ez nem a pénzről szól. Te sem azért zenélsz, ezt pontosan tudjuk. Mutasd meg a zenéd, meséld el a sztorid, mondd el, mennyid van a dologra.

Mi elvonulunk a srácokkal és kitaláljuk, mi a legtöbb, amit ki tudunk hozni belőle. azt is megmondjuk mennyiért. Ha egybe necces, - de biztosan szeretnéd a motyót - megcsináljuk, és megbeszéljük, milyen ütemben fizeted a maradékot.

Ennyi.

Ha érdekel a dolog, vagy kérdésed van, írj nekünk vagy csörögj ránk

Telefon:
+36 70 248 2307

Többet rólunk:

Menni annyi, mint nem egy helyben állni